Termeni si conditii

Termeni si conditii

1.  GENERALITATI

www.candela-pro.ro este site-ul oficial al Prometeo Candela SRL, cu sediul social in Arad, str Poetului nr 1/C Hala 60 Romania. Prometeo Candela SRL este societate afiliata grupului Prometeo.HU Kft companie cu sediul in Ungaria. 
 
Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brand-ul si produsele Prometeo , informatii cu privire la acestea . Site-ul este operat si administrat de catre Prometeo.
 
Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.
 
In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Prometeo, va rugam sa nu utilizati acest site. 
 Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.
Accept